Födelsedag!

Födelsedag till ända. Jättetack till alla som hörde av sig igår, det uppskattas verkligen och jag blev jätteglad och hade en jättebra dag!

Dagen var fullproppad med aktiviteter då jag red Addis på morgonen och sedan hade jag Whoopsi, Malte och Saidie hos equiterapeuten och avslutade dagen med ett trimm-pass för KG med Linis  <3 På kvällen kom familjen, Mormor och Farmor och firade mig. Mamma köpte med middag eftersom jag knappt hann komma hem innan de andra anlände. Jag fick önska mat och valde skagenröra som är typ det bästa jag vet. Haha. Alltså från restaurang då, inte från mataffär.. Världens bästa födelsedag när man fick äta bara skagenröra till middag. Nej jag vet, jag är inte helt normal…

Jag fick jättefina presenter också – nya stigbyglar och en sjukt fin tavla av mamma och pappa. Självklart var det en häst på tavlan, och jag som tidigare har lovat Nicke att vi inte ska ha fler hästar hemma i lägenheten… Haha. Men nu åkte den upp i alla fall – och gjorde sig dessutom otroligt bra i vardagsrummet!

Av Niklas fick jag ett armband av havspärlor som är så fint att jag knappt kommer våga använda det… Eftersom han spelade match på kvällen kunde han inte vara med och fira mig, men lovade istället att göra mål för min skull. Det häftiga var att han gjorde mål, och inte vilket mål som helst – utan det hundrade målet för Haninge Anchors sedan klubben startade! Bara för min skull också, haha eller?!

tavla

Finaste tavlan..

100

 

Nickes 100-måls-puck…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *