Moa tävlar, jag trimmar..

Imorgon är det Moas tur tur att tävlingsdebutera för i år då hon tar med sig Malte och Whoopsi till Märsta. Själv kommer jag stanna hemma och trimma istället, Lina och Saidie får bara hoppa lite låg gymnastik-hoppning den här veckan.

Fyraåringarna Addis och Bionzo hoppade i torsdags, resultatet var lite sådär för båda. Adde var för pigg och stark, ibland går han inte att stanna vilket är lite obehagligt när han, nästan 1,70 m hög, tar sats och ska hoppa allt som kommer i vägen. Bionzo är lite motsats till brorsan Adde och tappar istället snabbt energin och koncentrationen. Man skulle kunna sammanfatta det som att Adde har för mycket i skallen och Bionzo har för lite… Haha. De får en ny chans på söndag då vi tänkte hoppa dem igen.

Monster-Mona har varit sitt alter ego Sera i veckan och skött sig jättebra! Hon har du fått en liten make over och blivit friserad och fått svansen tvättad. Hon har även haft täcke på sig för första gången! Det blev lite panikartat till en början men efter att jag tryckt i henne massa godis bytte hon fokus. Hehe. Nu får hon ha ett regntäcke på sig ute i hagen men inne i stallet fortsätter hon att stå utan. Nästa vecka ryker vargtänderna och efter det ska jag börja förbereda henne för ridning… Spännande!

sera12 Världens sötaste Monserrat under sadel-och-träns-träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *