Surprise!

Har haft en riktigt skön födelsedags-vecka som avslutades på absolut bästa sätt igår! Började dagen i stallet och åkte sedan till ishallen för att prova mina nya skridskor som jag fick av Niklas i alla-hjärtans-dag-present. Fick även en hjälm med galler för att se ut som en riktig damkrona 😉

Tanken var sedan att jag och Niklas skulle ut och äta bara vi två eftersom han spelade match på min riktiga födelsedag i tisdags.. Men när vi kom till restaurangen möttes jag av sju andra personer som stod och väntade på oss. Snacka om surprise! Jättetack till Niklas, Eva, Mia, Josse, Maria, Tessi, Johnny och Henke. Jag blev väldigt överraskad och såklart jätteglad. Vilka fantastiska vänner man har <3 

damkrona

Damkronorna nästa, haha. Blev tyvärr inga bilder från kvällen men här kommer i alla fall en bild från hockey-hallen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *