Träningsdebut imorgon för A och B!

Moas hästar skötte sig också bra i sin årsdebut! Whoopsi var felfri i både 1,20 och 1,30 medan Malte hoppade felfritt i 110 och hade ett ner i 1,20… Nästa tävling för de äldre hästarna blir Södertälje om knappt tre veckor.

Imorgon ska Adde och Bionzo få åka på sin första hoppträning. Addis, som tidigare legat på plus, ligger inte på plus längre! Han har kommit in i en väldigt jobbig period där han mest är het och springer. Suck. Moas Bionzo har däremot skött sig som en prins så hon ser fram emot träningen imorgon medan jag har ångest inför den… Jag frågar henne ibland (på skoj såklart) om hon inte vill byta 4-åring med mig..? Men hon svara alltid samma: Aldrig! Haha, nej jag vill inte byta Adde, men hade gärna haft Bionzo också – för han är så jäkla fin!! (och snäll..). Tror Moa har någon filmsnutt på honom på sin instagram Movva.

Ska bli kul att se vad Helena tycker om dem imorgon…

brorsorna

 Bionzo och Addison.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *