Unghästarna skötte sig på första träningen!

Addison skötte sig över förväntan igår!! Han var väl förberedd då jag hoppade honom i söndags, trimmade måndag kväll och longerade på morgonen innan vi åkte. Trots alla motion hade han hur mycket energi som helst på träningen… Han är lite lik en viss Whoops, fast som tur är inte riktigt lika bråkig som henne (Whoopsi var en riktig gangster som unghäst. Och är fortfarande ibland..).

Även om Adde var pigg och inte riktigt ville skritta så gjorde han som han blev tillsagt, nästan hela tiden! Så duktig <3 Även Bionzo skötte sig fint. Först förstod han dock inte vad han gjorde där utan använde sig av ”vägra-gå-framåt-principen”… Haha, men efter ett tag trillade polletten ner och då hoppade han sådär fint som bara han kan. Addis har explosiviteten och spänsten, Bionzo har tekniken. De borde prata ihop sig och lära av varandra så skulle unghäst-championaten bli mycket angenäma för dem framöver… Nu blir det några välförtjänta vilodagar för Nintendrarna som har det extra lyxigt för tillfället eftersom elen i deras hage har slutat fungera och de fått en ny. En sommarhage utan lera och med gräs! Snacka om varadagslyx…

Idag har förresten världens bästa Maav varit på Tungelsta Ridklubb och tävlat. Han var super-taggad och hur glad som helst! Nathalie som jobbar hos oss startade honom på 70 cm med ett nedslag. Hon fick till en väldigt fin runda på en överlycklig 25-åring!

maavi

 

Mavrick Dica <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *