Trött Malin och rolig WC.

Min helg började lite tungt med en resa tur och retur till Värmland som sagt. Men på lördag blev det bättre då vi gick ut och firade Josses kille Johnny som fyllde år. Väldigt kul men satan vad trött jag var! Vi kom hem 02.30 och jag hann knappt upp för trappen hemma innan jag slocknade. Tyvärr var jag tvungen att gå upp redan vid 07 igår för att hinna med stallet innan världscupen från GBG kl. 15. Inte för att jag inte är van att offra sovtimmar, men ändå ;).

Jag, Eva, Mia och Moa såg sedan WC ihop igår. Jättekul 🙂 Häftigt att Niklas Johnsson verkligen tog vara på sin chans när han fick den, så iskallt och skickligt! Synd att Helena fick ett nedslag, Bonzai såg väldigt fin…

Imorgon blir det dubbel träning för mig. Ska med Saidie och drillas för KG på eftermiddagen och sedan ska Adde få åka till Helena på kvällen. Det blir en rolig dag!

höst 730

 

 

 

Hade ingen bild från helgen men hittade den här på datorn. Hahaha hur ful är den inte? Såklart har Moa både fotat och gjort kollaget… Det är alltså jag som rider. Eh..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *