Guldstjärnor till Saidie och Adde!

Träningarna igår gick faktiskt riktigt bra! KG var jättenöjd med Saidie som inte tränats för honom sedan före jul… Han tyckte att hon hade utvecklats mycket sedan sist. Vilket var tur eftersom vi jobbat väldigt hårt och det vi visade upp i höstas verkligen var otillräckligt!! Nu fungerar kommunikationen mycket bättre och en debut i 1,40 känns inom räckhåll…

Jag tränade 14.30 på Runsten och var tillbaka på Söderby strax före 16. Kl. 17 började sedan Addes träning hos Helena så jag fick stå på lite för att hinna.

Addis gjorde nog sitt bästa pass hittills igår. Gud vad duktig han var! Fortfarande lite stark och ryckig men löste alla uppgifter jättebra! Hoppade bana på ca. 1 m och en fyrkombination. Nu känns det lite bättre än vad det gjorde för två veckor sedan… Skönt!

Nu blir det kontorsjobb för mig, därefter stallet och sedan hockey kl. 19. Känns som om jag får stå på lite även idag om jag ska hinna med allt! Haninge Anchors vann serien i alltvåan och spelar nu slutspel för att försöka kvala upp till div. 1… Det måste ju bara ses från läktarplats.

saidierunsten

Världens finaste ponnyhäst på Runsten igår <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *