Myshelg!

Har ganska fullt schema just nu. Förutom mina vanliga åtaganden så är jag dessutom hundvakt åt tre hundar eftersom mamma och pappa är bortresta. Jag har också kvällsfodrat i lördag och söndag och fick därför nöja mig med en lugn helg.  Åt middag med mina gamla journalistkompisar i fredags, kollade mello på Söderby i lördags (hejade på Oskar Zia, haha moget val av mig…) och avslutade helgen igår med att bli bjuden på brunch och därefter gå på hockeymatch!

Har såklart också hängt många timmar i stallet också. Hoppade igenom alla hästar i lördags, filmklipp finns på min och Moas instagram för de som intresserar sig…

Ny vecka med fortsatt hundpassande och sedan tävling till helgen!

poppius

 

 

 

 

Fredagskväll hos Leone på Söder. Fina Triffa tog kortet och saknas tyvärr på bilden.

 

 

 

 

 

 

brunch

 

 

 

 

 

 

 

Brunch med Tessi och Mickan på Clarion Signs American Table igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *