Super-Sera!

Min 3-åring är en riktig lite filur. Som när hon stack under staketet tidigare eller när hon tydligt visar missnöje och poppar runt som ett popcorn i spolspiltan eller i boxen av okänd anledning.

Hon har också kommit på att hennes jättestora hö-nät gör bättre nytta hos boxgrannen Saga och på något konstigt sätt lyfter hon nätet över den 2,5 höga boxväggen. Förstår verkligen inte hur det går till, men varje morgon är nätet inne i fel box. Syftet blir dock lite fel när smala Sera står utan hö och inte riktigt lika smala Saga helt plötsligt ökat sin hö-stat med ca. 15 kg…

Igår fick Sera gå kvar ute efter intaget tillsammans med Adde och Bionzo. Hon gick då i en hage bredvid valackarna och hade världens one-mans-show för sig själv. Valackarna var inte det minsta intresserade då de hade fullt upp att äta hö. Haha.

seraaa

Hahaha kolla bara på den här bilden från igår.. Vad gör hon?! Inte riktigt som alla andra, lilla Seris 😉

En kommentar till Super-Sera!

  1. Marie skriver:

    Märkte det igår, gick in till Saga och kastade över det igår kväll. Vilken busig kuse..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *