Finfina hästar!

Igår var hästarna riktigt grymma! Började dagen med lite klättring i skogen med Lina och trimmade sedan Adde i ridhuset. Båda skötte sig fint! Därefter gjorde jag dagens första riktig roliga grej. Jag tog ner Sera till utebanan och longerade lite för att sedan hänga lite på henne och hon skötte sig strålande! Så kul att föredetta Monster-Mona sköter sig så fint (i alla fall än så länge *peppar peppar*). Longerade Malte därefter och åkte sedan till Runsten med Saidie som fick gå ett pass för KG. Även hon var fantastiskt fin. Inte så ofta som alla hästarna sköter sig som änglar på samma dag. Bara att tacka och ta emot liksom.

När jag kom tillbaka från Runsten var det bara att duscha och byta om för att bege sig till Nyköping med mamma och ta emot Bellatrix pris för bästa hoppföl 2013 i Södermanland! Jättekul verkligen och stort tack till LottaAmazing som förberedde och visade både henne och Hermi på ett tydligen mycket bra sätt!

Hästar hela dagen igår medan dagens schema består av lägenhetsbesiktningar och möten. Ikväll blir det hockey så hästarna får en gå-i-skritten-dag. Alla utom Saidie som ska få gå ut på tur med Nathalie…. Imorgon kör jag stall igen, då är det hoppträningar hemma som gäller!

fölispris

Fölisens första glasbuckla. Snacka om nybörjartur för mig som uppfödare 😉 Men avlar å andra sidan med världens bästa sto som jag var så otroligt ledsen över att ha förlorat som tävlingshäst. Nu hoppas jag verkligen på att hennes avkommor ska bli kopior av henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *