Bra debut för Adde!

Adde skötte sig jättebra igår! Ett nedslag blev men jag är jättenöjd i alla fall 😀 Bionzo reagerade inte riktigt lika bra på tävlingsmiljön och ville först inte gå in i ridhuset och sedan väl inne var han stel som en pinne… Moa försökte få honom i galopp men det gick inte. Haha. Blev travhoppning tom hinder nummer 6 där Bionzo inte orkade mer. Blev ett tredje bensinstopp men hoppade sedan hindret innan han gick ut. Bara fortsätta tävla så kommer det nog att släppa snart…

Nu kommer Adde få tre veckors välförtjänt vila medan Bionzo får göra en P&J nästa helg innan han får sin vila.

Jag kommer att åka tillbaka till Botkyrka i eftermiddag. Skulle egentligen inte startat idag men eftersom Lina inte fick hoppa i Södertälje så får hon göra en klass idag istället. Ska strax åka till stallet och trimma henne lite innan vi åker, annars blir hon nog för vild, hon är ju inte tävlad sedan Hamre i februari.. Även Malte och Whoopsi startar idag. Håll en tumme.

addisen

 

 

 

 

Fina fina Adde <3 

En kommentar till Bra debut för Adde!

  1. mariarichard@hotmail.com skriver:

    Det är ”Jörgen” i ett nötskal det! Men han kommer att bli super när han har varit ute och luftat sig lite mer. Pussa på honom från mig Moa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *