Lina vann igen <3

Trimmade Lina i ridhuset innan vi åkte till Botkyrka för att starta helgens sista klass, en 130. Trots trimmningen var hon väldigt vild på framhoppningen. Jag ogillar verkligen små framhoppningar i valfritt varv, det blir rörigt och om man har en mötesskygg häst som dessutom är otroligt laddad blir det lite jobbigt. Ett varv ska det vara om jag får tycka till…

Hur som. Väl inne på banan skötte hon sig som en stjärna och hoppade runt grundomgången felfritt. Tror det var 10 ekipage vidare till omhoppning där Lina gick ut som nummer två. Felfri igen och lagom snabb, eller ganska snabb fast utan för stor risktagning. Det räckte till vinst igen för min fantastiska häst! Hanna Carlsson kom tvåa, bara några tiondelar efter och sedan blev Anna Koukila trea. Årsta Runsten i topp alltså. Kul!!

Moa hade lite stolpe ut. Whoopsi var jättefin, felfri i 1,20 men med ett oturligt nedslag i 1,30. Malte var bättre förra helgen i Södertälje. Tror han tog ut all energi på framhoppningen igår där han poppade runt i rodeo. På banan fastnade han lite i en sväng i 1,20 och Moa fick lägga en volt, i 1,30 hade han ett nedslag.

pappalina

……..Vi hade bra support då både mamma och pappa var med. Här är pappa tillsammans med världens bästa häst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *