Skrittat på Sera.

Igår satt jag för första gången på min lilla 3-åring! Älskar den spännande känslan när man sitter upp för första gången. Jag har inte provridit någon av mina 6 senaste hästar innan vi köpt dem (bara köpt 3-åringar efter stam och löshoppning) och då är det jättespännande första gången man sitter upp. En 3-åring kan man utveckla och forma väldigt mycket till sin egen ridning men lite medfödda egenskaper finns alltid kvar även när  blir äldre.

Såklart kunde jag inte känna allt efter ett varv i skritt med Nathalie som ledare men en liten känsla fick jag i alla fall. En bra känsla. Sera är en fin modell i bra storlek och sköter sig dessutom otroligt bra än så länge. Gillar henne verkligen!

seran

 

 

 Min småknäppa Super-Sera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *