Felfri tävlingshelg..

De är så sjukt duktiga mina hästar! Hoppade felfritt igår igen. Jag hade tänkt att hoppa 1,40 med Lina men bytte klass igår morse. Detta av den anledningen att jag inte ville komma hem för sent. Jag skulle köra hela vägen själv och hade ingen hemma som kunde hjälpa mig när jag kom fram. Dessutom hade jag kvällsfodringen i stallet så att köra hem i mörker och rulla upp på stallplanen efter kl. 23 kändes inte så lockande… Nu hoppade Lina till sig en 2:a-plats i 1,30 och jag var hemma vid kl. 19.45 istället.

Saidie var också jättefin i 1,30-klassen igår. Hon har verkligen utvecklats under vintern och jag hoppas att denna formen som hästarna har nu ska hålla i sig. Mia och Askan avslutade även dem med felfritt och pris. En lyckad och väldigt rolig tävlingshelg blev det verkligen!

Nu är jag skittrött och ska jobba hela dagen men tänkte ta en stall-ledig kväll. Fast egentligen är jag sugen på att åka ut till Lina och Saidie och överdosera dem med morötter. Får se hur det blir sen…

saidiefiiin

….Lilla S hämtade pris åt Lina <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *