Sälja Hermi?

Tränade Lina för KG igår. Det gick sådär… Hon var nog lite matt i kroppen efter helgen. Egentligen är det inte optimalt att åka och markarbets-träna två dagar efter en lång tävlingshelg men KG kommer ju bara hit varannan vecka och då vill jag passa på ändå. Hon lossade fint i slut men som sagt, inte vårat bästa pass…

Såg förresten att Spender S är tillbaka i Sverige! Tänk att betäcka Hermione med honom och få ett föl som blir en Softline II, hur grymt skulle inte det vara?! Var förra året inne lite på att betäcka om henne med Armani Code eller Diarado också. Får se vad det blir i år…

Så småningom måste även Hermione säljas tyvärr. Eftersom vi egentligen inte håller på med avel… Men den hästen är jag otroligt mån om och jag vill bara sälja henne till ett hem där hon får vara kvar. Hon har ett sjukt bra psyke och är den absolut mest ridbara häst jag suttit på. Även Moas ridfavorit. Eller typ allas ridfavorit… Och förutom att hon gav ryttaren en fantastisk ridkänsla kunde hon också klippa stora hinder hur lätt som helst. När jag tänker efter kan jag nog behålla henne över ett föl till. Tror ju att avkommorna kommer att blir fantastiska 😉

hermifölis2

Hermione och Fölis som inte är fölis längre. Nu är hon 1-åriga Bellatrix Mim!

En kommentar till Sälja Hermi?

  1. Marie skriver:

    Du får gå i på min blogg och kolla på film från i tisdags, finns ju lite att jobba med, men jag kämpar på. Maav är ju så härlig häst.
    http://marieangel.se/2014/april/film-fran-ridlektion-i-tisdags.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *