Ett till Harry Potter-föl!

Mindre än en månad kvar tills Hermi beräknas att föla. Jag är såå förväntansfull och nervös! Hoppas på ett sto till men känner på mig att det blir en hingst den här gången. Älskar ju annars envisa ston med attityd och mycket vilja. Har ju tre stycken hemma. Saidie har inte riktigt lika mycket attityd som Sera och Lina men hon är nog nästan dubbelt så envis som dem. Haha.

Researchar för fullt efter ett nytt namn. När Hermione importerades av oss hade hon inget namn i passet så hon fick namnet Hermione av mig efter karaktären i Harry Potter. Och på handelsstallet där hon stod hade de ingen aning, där var hon bara mare 4yr by Classido – Cassini l. Men sedan visade det sig att hon var registrerad som Chelsea 51 i Tyskland. Det är också ett fint namn men eftersom hon hette Hermione flera månader innan det kom fram så har hon fått fortsätta kallas för det.

Hur som helst. Fölen döps därför också efter Harry Potter-karaktärer och nu ser jag om alla filmer. Även Niklas får passa på att se dem eftersom han inte sett dem tidigare. Vi såg första och andra filmen i söndags. I måndags var det tydligen hockey-kväll hos oss men igår fortsatte vi med tredje och fjärde filmen. Perfekt sysselsättning när det har regnat konstant hela veckan. Har några idéer på namn men vill inte bestämma något förrns fölet är fött och allt förhoppningsvis har gått bra…

höst 495

Världens finaste Hermi <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *