Inget Gävle för Saidie :(

Jag har varit lite krasslig i veckan. Halsont och feber har nu övergått i hosta. Usch! Hoppas jag blir frisk nu innan Gävle nästa helg… Saidie har också varit lite dålig. Hon har antagligen gjort någonting olämpligt i boxen och fått en svullen has. Jag avvaktade ett par dagar men då svullnaden inte ville gå ner fick vi sätta in metacam… Förhoppningsvis är hon en frisk häst till Gävle-helgen men får tyvärr inte starta på grund av karrenstiden för metacam. Så tråkigt eftersom Saidie har visat fin form och jag hade tänkt att börja Falsterbo-kvala nu. Men men huvudsaken är att hon blir frisk. Får hoppas att hon inte tappar form nu när det blir ett litet uppehåll. Troligtvis missar hon även Sundbyholmstävlingen där jag hade tänkt att debutera 1,40. Suck.

linasaidieGammal bild på mina stjärnor när de gick tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *