Jag är så jäkla klantig!

Jag är så arg på mig själv!!!! Jag glömde att anmäla till ”Lilla Norrköping” igår… Hur klantig får man vara?! Vi pratade om det på ett möte i stallet kl. 16 igår och när anmälan öppnade kl. 18 så hade jag glömt det. Såå dåligt! Vart ska jag nu åka? 🙁 Behöver 1,40-klasserna för våra sjuåringar och Strömsholm och Runsten känns osäkra eftersom de går på gräs. Ifjol ställdes 7-årsfinalen på Strömsholm in på grund av regn och JR som då var sju, fick inte starta.

Det känns som att tävlingarna i vår är färre än tidigare. Så tråkigt att till exempel Dalahoppet och Högbospelen inte ligger på vårkanten i år. Dessa tävlingar är ju perfekta komplement till elittävlingarna. Jag är bitter nu och måste lägga om min planering på något sätt. Och Saidie som dessutom missar två tävlingar med kvalchanser nu i och med karensen på metacam. Hej då, Falsterbo!

Okej, ska försöka att inte älta sönder mig och bidra med bitter stämning på kontoret idag. Gjort är gjort, eller ogjort är ogjort. Mamma fyller faktiskt år så jag måste vara glad och trevlig…. Grattis Mamma!

mammahermi

Mamma och Hermione <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *