Taggad inför helgen.

Jag är fortfarande lite sjuk… Kan bero på att jag inte vilar som jag kanske borde..? Men jag hinner inte riktigt. Vi åker ju till Gävle på fredag morgon och jag har en del att fixa innan dess. Linis, som inte rivit ett hinder än i år, kommer att få en tuffare utmaning i helgen. Det blir årsdebut i svår hoppning för oss och jag är riktigt taggad!! Hon har känts i väldigt bra form så om bara jag kan sköta mig så borde det kunna gå bra… I eftermiddag åker vi till KG också för att slipa formen ytterligare.

Har redan hunnit med de andra tre som skulle ridas nu på förmiddagen. Sera red jag på själv för första gången idag (alltså utan att Nathalie longerade oss) och hon skötte sig hur bra som helst. Hon är så tuff men samtidigt väldigt klok och än så länge arbetsvillig. Red även en några varv på Adde. Första gången efter vilan. Han var pigg men snäll. Nu ska han igång och förhoppningsvis börja kvala till 4-års-championatet om några veckor…

resultat

Stjärnorna Lina och Saidie har inte rivit någonting i år än. Men jag har, i 90 cm med Adde 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *