Fin Lina och Sera till 3-årstest!

Lina var en dröm för KG igår! Hon är ju ingen fantastisk-att-rida-varje-dag-häst utan kräver en del traggel för att få dit man vill… Och då är det extra roligt när det bara flyter på och varenda muskel på henne känns helt loss. KG är en riktig hästkännare, använder sig av små metoder och får stora resultat (för jag gör ju bara som jag blir tillsagd…). Jättekul! Idag blir det skritten morgon och eftermiddag för Finisen och imorgon trimmar jag henne lite hemma. Vi åker till Gävle fredag morgon så jag hinner trimma lite en gång till när vi kommer fram eftersom vi startar först på fredag kväll. Hon kräver mycket trimning både för att vara loss i kroppen och för att hålla sig på mattan. Energi är bara förnamnet. Det vet ni som sett henne på tävling…

Snart ska mitt yngsta energiknippe Sera få komma ut och pröva vingarna. Jag är kanske galen men har nu anmält henne till 3-årstest efter att ha ridit själv en gång och löshoppat noll gånger… Jag har 5 veckor på mig. Dags att sätta en jäkla fart alltså. Men hon är löshoppad tidigare av sin uppfödare, så helt grön är hon faktiskt inte. Och är det någonting vi har tränat så är det hantering, så visning för hand blir nog inget problem i alla fall. Blir värre med de andra delarna men eftersom jag gillar utmaningar så satsar vi på att lyckas nu.  

serafölis

Sera som föl! Med samma lite udda färg som hon har idag… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *