My horse is fantastic!

Gävle i backspegeln. Lina var fantastisk i lördagens 1,45. Tyvärr fick vi ett lätt nedslag i mitten av banan och därefter gjorde jag en riktig ryttartabbe till sista hindret. För övrigt kändes rundan väldigt bra och Linis hoppade strålande!  Även Hijo skötte sig och var lika fokuserad i lördagens klass som under fredagen och satte en ny nolla. Han startade bara dessa två klasser under helgen.

Moa hade lite stolpe ut till en början med en någon ringrostig Malte som blandade sprången och resultaten 0+8 och 4 fel med Whoopsi i två 1,30-klasser. Trots det lämnade hon in falsterbokval i söndagens 1,35 där hon red målmedvetet och för en gång skull var Whoops riktigt fokuserad på sin uppgift. Noll fel, placering och första falsterbokvalet fixat. Grymt!! Nu behöver de en nolla i 1,40 också…

Lina avslutade sedan helgen med att hoppa helgens huvudklass, en 1,45 winning round. Hoppningen var egentligen ännu bättre i lördags men inställningen var lika fantastisk som vanligt och vi hoppade i mål med 4 fel efter ett nedslag på C i trekombinationen. Hon kändes lite trött och hissade lite väl mycket i trekombinationen och räckte därför inte riktigt över sista oxern. Klassen fick en nolla och tre stycken med 4 fel som gick vidare till omhoppningen. Jag var väldigt nöjd redan innan och bestämde mig för att utgå i omhoppningen om jag rev eftersom jag kände på Linis att energin började ta slut och sprången blev högre och högre. Rev redan hinder 2 och 3B, då valde jag att inte pressa henne mer utan utgick istället och var trots det väldigt nöjd med en fjärde-placering i svår klass. Hon är bäst <3

bästtaaa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *