Crazy Horse

Vi löshoppade Sera igår igen. Moa hjälpte mig den här gången och det gick jättebra! Man kan bara inte låta bli att skratta åt Sera ibland. Hon är väldigt rolig. Skön och självsäker. Började med att hon galopperade förbi den ”röda hinken” med godis efter första varvet. Precis när hon passerat den insåg hon sitt misstag och gjorde en tvärvändning på bakbenen. Haha, hoppas verkligen inte hon kommer göra sådär när jag sitter på sen… Gång två var hon målinriktad men när hon kom fram till röda hinken hann hon inte stanna utan sparkade iväg den med frambenen. Då blev hon skitsur och gjorde rodeo på stället en liten stund.

När vi sedan höjt upp lite hoppade hon hinderna tre varv i följd, vi fick inte stopp på henne eftersom godiset var utsparkat och röda hinken tom!! Jag ställde mig vid ingången till löshoppnings-hinderna och försökte få henne att inte hoppa mer, men hon brydde sig inte utan sprang förbi mig och hoppade glatt en tredje gång. Därefter fick vi tag i henne…

När vi hoppat ner henne på lite lägre höjd var det dags att skritta upp till stallet igen. Vi skulle precis öppna ridhusdörrarna när Sera bestämde sig för att hon skulle rulla lite innan det var dags att avsluta passet. Haha, vi lät henne göra det och hade en väldigt nöjd häst med oss tillbaka till stallet…

seralöshopp

 

 

….Dålig skärpa på bilden men fin hoppning från våran lilla Crazy Horse!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *