Semester!

Imorgon åker jag till Fuerteventura! En veckas semester kommer bli riktigt skönt. Tyvärr är torsdag till torsdag inte optimalt för mig egentligen… Jag kommer att komma hem sent torsdag kväll och ska tävla redan på fredag morgon. Tur att jag har bra hjälp hemma. Moa kommer att trimma och hoppa hästarna medan Nathalie får tömköra och longera. Det kommer bli superbra även om jag är ett kontrollfreak som helst gör allting själv. Normalt sätt har jag ett schema på minst en vecka före varje tävling med exakt vad hästarna ska göra för att kunna prestera så bra som möjligt. Jag har såklart skrivit ett schema nu också, men får lämna över det till Moa och Nathalie istället…

Blir troligtvis blogguppehåll tills nästa helg.

linahijo

 

……..Tror Moa har Hijo som favorit nu. Förut var det ju helt klart JR men efter honom tror jag det är Kung Hijo. Bilden är på honom och Lina från Gävle.

En kommentar till Semester!

  1. Marie skriver:

    Ha en mysig semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *