Back in business..

Klockan är före 06 och jag sitter redan på kontoret. Jag är till och med här först idag! Faktiskt ganska ovanligt eftersom hantverkare är ett väldigt morgonpiggt folkslag. Men efter en veckas semester har jag mycket att göra. Framförallt eftersom vi åker till Hammarö på torsdag. Bara att köra på nu…

Semestern på Fuerteventura var för övrigt mycket bra! Verkligen skönt att komma bort ibland (framförallt till sol och värme) även om jag som alltid blev lite rastlös efter några dagar och började sakna mina hästar alldeles för mycket.

Tur att jag haft sådan bra hjälp hemma. Nathalie och Moa har tränat hästarna mycket bra när jag har varit borta. Kom faktiskt inte hem förrns natten mellan torsdag och fredag. Blev fem timmars sömn tror jag, innan jag lastade Hijo och åkte till Sundbyholm själv. Moa dök upp några timmar senare med Lina och Whoopsi. Hästarnas form höll verkligen i sig under min semester och båda kvalade till final i den nya hoppserien 7 star.

Väl i finalerna presterade de också riktigt bra. Hijo var dubbelt felfri och slutade 7:a medan Lina fick ett oturligt nedslag i grundomgången. Jag var lite besviken efteråt. Inte på min fantastiska häst, bara lite på mig själv och på den där jäkla bommen som valde att ramla av. Hade gärna avslutat helgen med en placering även i hennes final. Nu fick jag nöja mig med en 10-plats i klassen som hade 8 placerade. Det blev dock helgens enda nedslag, så förutom det gick tävlingshelgen över förvänta med tanke på att jag inte ridit hästarna på en vecka. Vi vann ju dessutom Elitallsvenskan i lördags!! Såklart skitkul och Lina var grym i både grund- och omhoppning. Blir så stolt över mina fina hästar som är så himla duktiga <3

elittalaget.Elitlaget med Hanna, Stella, Jenny som stand in lagledare, jag och John. De andra matchar med blåa kavajer och bra räckvidd. Själv satsade man på brun kavaj och sparsam längd…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *