Starstruck deluxe.

Jag var med om en ovanlig grej igår när jag satt med mina goda vänner Patte och Tessi på Långbro värdshus. Vi skulle ses över en middag, vilket vi gör ibland och Långbro är en bra restaurang i närheten av där jag bor. Den ägs och drivs av kändis-kocken Fredrik Eriksson så visst händer det att en och annan kändis tittar förbi ibland. Dock inget vi hade förväntat oss en tisdagskväll som igår, men…

Vi satt vid ett väldigt centralt bord så alla nya gäster passerade just vårat bord, vilket igår kväll visade sig vara fördelaktigt. Det började med att ägaren gick förbi vårat bord, vilket inte var så upphetsande eftersom han syns på restaurangen väldigt ofta. Men sedan gled en annan känsdis-kock förbi, Markus Aujalay (känd från bland annat Sveriges mästerkock). Vid det tillfället började vi bli lite starstruck. Inom några minuter fylldes sedan lokalen på med journalister, någon fotograf, fler kändis-kockar och helt plötsligt kom självaste…. PRINS CARL PHILIP in! Haha, vi hamnade i lättare chocktillstånd. Inte riktigt vad vi väntade oss när vi gick till Långbro för tjejsurr en tisdagskväll…

tre

Vi tre och Carl Philip. Japp..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *