Träningsdag!

Idag är det den stora träningsdagen!

Sera har varit iväg på morgonen och löshoppat för KG Runsten. Hon skötte sig bra under hoppningen även om det stora ridhuset och nya miljön gjorde henne lite matt. När jag lastat henne och skulle åka hem hände däremot en mindre rolig grej. Hon hoppade upp i krubban på B-kortsbilen. Jag hatar verkligen när det händer och man tror att hästarna ska dö varje gång.. Som tur var hade Maria löshoppat sin 3-åring innan och hon och hennes mamma var kvar och kollade på Sera så jag fick hjälp av dem när det hände. Seris klarade sig utan skador och hoppade ner ändå ganska okomplicerat och stod sedan still i bilen på vägen hem… Usch, vad jobbiga unghästar kan vara ibland!

Nu ska jag snart lasta på Saidie och åka tillbaka till Runsten. Denna gången blir det markarbete.. Och därefter ska jag ta med mig energi-knippet Addison till Helena och hoppa lite. Lina och Hijo får välförtjänt vila idag. Hagvistelse och skrittmaskins-gång får räcka för dem efter en lång tävlingshelg.

sera

 Tokfian som sedan blev Monster-Mona idag på Runsten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *