Stalledig efter träningsdag.

Saidie var jätteduktig för KG igår. Hoppas att hon snart är tillbaka i sin starka form som hon började året med. Falsterbo känns dock långt långt borta men det är inte helt kört än. Hoppet är det sista som överger en eller vad brukar man säga..? Jag kommer att få debutera och lämna in kvalpapper på elit- och grästävlingarna Strömsholm och Runsten. Inte optimal men om hon mot all förmodan skulle lyckas klara det – så vet jag att hon verkligen har att göra i 7-årsklasserna i Falsterbo. Den som lever får helt enkelt se.

Addison som inte har varit på en enda träning sedan i mars var minst sagt laddad igår… Trots att fyraårs-semifinalen känns lika långt borta som Saidies Falsterbostart så gör han ändå det han ska, även om det går alldeles för fort de flesta av gånger. Han ser ut som ett fullblod och har minst sagt även temperament som ett. Känslig och väldigt energisk. Tyvärr råkade Helenas blå-vita grind komma i kläm igår när Adde for fram. RIP blå-vita grinden 🙁

Idag har jag stalledigt! Första kvällen på länge faktiskt (om man inte räknar med min utlandsresa). Ska bi skönt, måste bland annat planera lite vad jag ska ha på mig på lördag. Då blir det nämligen bröllop i Sörmland för min del… Ser faktiskt fram emot det. Min kusin som ska gifta sig (eller en av mina kusiner kanske man ska säga, har ju 13 stycken!!). Denna gången är det Stinas tur. Hon är nummer tre ut i min kusinskara att gifta sig så jag har några fler kusin-bröllop kvar efter detta känns det som 😉

malin fuer

 

 

 

Hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *