En felfri dag på lokaltävling.

Tävlade igår. En lokaltävling på Blåkulla. Återigen skönt med en tävling inom 10 minuters avstånd hemifrån!

Adde fick hoppa 90 och 1m – felfritt i båda. Duktiga Addis börjar verkligen förstå vad han ska göra nu, även om han fortfarande är som en liten bomb på tävling (skrittar inte en meter med mig på ryggen utan föredrar taktning och småstudsning). Stackars Nicke som var med mig igår. Han sa att han föredrar Malte och Saidie, haha konstigt.. 😉

Red även en 1m-klass med Fiston. Även han var väldigt i gasen igår. Vi vann inte direkt stilpriset igår bland bocksprång och korsgalopp… Men felfritt blev det i alla fall, och en andraplats igen. Så resultatmässigt får jag i alla fall vara nöjd.

Idag blir det Norrköping horse show med Lina och lilla Saidie som inte har tävlat sedan i mars!

fiston

Fiston!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *