Fina gamla hästar!

Jag blir så väldigt glad när våra gamla hästar presterar med sina nya ryttare. Ponnyn Pricken är 20 år och vann MSV A för någon månad sedan. Det var Idas ponny, som hon vann MSV A på redan för 10 år sedan… Idas storhäst Spirit, som även jag tävlade, är ju kvalad till SM och går som tåget med sin nya ryttare Cornelia. Och min lilla fina fina pärla JR har skött sig exemplariskt sedan han såldes. Hans nya ryttare Cajsa hade aldrig tävlat 1,30 innan och gjorde sin debut tillsammans med honom nu i helgen. Lillis gjorde henne inte besviken då de tillsammans slutade som segrare debuten, som var en final-klass dessutom! Lilleman är en sådan fantastisk liten häst och jag längtar tills jag får träffa honom under Runstenshoppet <3 <3

cajsa blackie

 

cajsajrtidningSaknar verkligen den här lilla prinsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *