Möhippa för Bridget!

Är lite avis på alla som tävlar i Norrköping i helgen! Nästa år blir det nog två veckor för mig där… Men den här helgen passade det sig inte riktigt. Igår var jag och Niklas nämligen på middag med en del av hans familj. De bor kvar i Värmland (som han kommer ifrån) så han träffar inte dem så ofta. Idag överraskade jag och 10 andra tjejer Mickan med möhippa. Helt sjukt att min gamla gymnasie-kaos-kompis ska gifta sig i sommar!!! En mysig och rolig dag som tyvärr slutade lite tidigt för min del – imorgon ska jag försöka få till min 3e nolla i 1m så att min vilda black beauty Adde kvalar till fyraårschampionatet. Får se om vi lyckas!

mickan

 

….Glatt överraskad med champagnefrukost!

allaMöhippegruppen ute och röjer lite på stan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *