Unghästarna närmar sig semester!

Det ville sig inte riktigt helt igår. Adde skötte sig bra och hoppade felfritt i 90 men kändes väldigt trött i 1m. Han tävlade sin tredje helg i rad och det märktes. Två nedslag blev det för honom och han behöver fortfarande en till felfri runda för att kvala till championatet i höst. Jag får ta tag i det igen efter sommarvilan.

Bionzo var rädd som en liten hare (som vanligt) och ville absolut inte gå nära en trailer som var placerad på kortsidan av tävlingsbanan. Moa övertalade honom fram tills näst sista hindret i 90-klassen där han hoppade högt över för att sedan tvärvända i landningen. Moa föll till backen och hästen sprang och gömde sig. I 1m var Moa ännu mer beredd och höll sig kvar på en vinglig Bionzo ända in i mål, felfritt men med ett tidsfel. Det tar sig i alla fall!

Vi kommer att hålla igång dem i två veckor till, sedan blir det sommarlov i ca. 5 veckor för dem. Sera fick gå på sitt sommarlov redan igår och var minst sagt överlycklig över detta!

sommarlov

Sommarlov! Saga och Sera igår..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *