Strömsholm imorgon!

Imorgon åker jag till Strömsholm och tävlar med Lina och Saidie! Ifjol var Strömsholms nationaldagstävling min bästa tävling på hela året – så jag har lite att leva upp till. Haha. Min lillskrutt JR vann ett 7-årskval då (men tyvärr ställdes 7-åringarnas final in på grund av regn) och Lina var placerad i 1,40-kval och sedan 2:a i Silverfinalen som också gick i 1,40. Plus att vi var med och vann elitallsvenskan!

I år blir det inget lag för mig. Jag får verka som reserv… Men det känns helt okej eftersom de som ska rida istället för mig är riktiga top-riders! Nu får jag istället fokusera på mig själv och bytte därför från 1,40 till 1,45 med Lina på fredag. Jag är lite mesig med att hoppa högt med henne eftersom hon är så himla ambitiös och jag måste känna att jag kan ge henne de bästa förutsättningarna om vi ska starta i svår hoppning. Hon har inga som helst problem med det – men jag som pilot måste sköta mitt också…

Saidie ska ju (som jag tidigare skrivit) debutera 1,40 imorgon. Det känns helt okej, S är ju en lite småkonstig häst som ibland är lite svår att läsa av. Totalt orädd för stora hinder, men ändå väldigt försiktig. Dock kunde ridbarheten bli ännu bättre, vilket vi jobbar på varje dag.

Håller tummarna för bra väder så får vi helt enkelt se hur det går…

lillprinsen

 

 

 

 

JR ifjol <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *