Lite mycket nu.

Lite hektiskt för mig nu. Mycket på jobbet – och i stallet. Sista aviseringen före sommaren, flera nya lägenhets-hyresgäster, kontrakt-skrivningar, nytt lägenhets-projekt, schemaläggning osv. På torsdag börjar Runstenshoppet, på söndag får vi förhoppningsvis hem en hundvalp (läs mer om det i ett separat inlägg) och i nästa vecka planerar vi att ha en stor midsommarfest. Fullt ös fram tills 1 juli då jag går på semester!

Idag blir det mega-fokus på kontorsjobb. Jag måste verkligen beta av så mycket som möjligt – så hästarna får vila. Aktiv vila med promenader i skrittmaskin och hagvistelse. Nu måste jag sätta fart. Hej hopp!

linalångöra

 

 

Stjärnan i helgen. Grå, envis och väldigt långa öron – ibland undrar man om det bara är hästar bak i stamtavlan… <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *