Runstenhoppet är igång!

Runstenshoppet är igång! Utan att vara partisk så tycker jag att det mesta är väldigt genomtänkt och håller hög klass. Man blir liksom stolt som hemmaryttare 🙂

Är även stolt över mina fina djur som presterat jättebra idag och igår! Saidie var felfri och 6:a i en 1,20-klass igår och idag hoppade hon 1,40 med ett nedslag. Lina fick hoppa 1,20 igår (vilket hon inte gjort på typ 1,5 år…) Hon tyckte det var lite väl kul och rundan blev ostrukturerad. Moa tyckte att vi såg ut som ett B-ponny-ekipage. Tack Moa

Idag hoppade Lina 1,45 och både språng och fokus blev då betydligt bättre. Felfri grund men tyvärr ett nedslag in på en linje i omhoppning. Lina tappade balansen lite över hindret och i landningen tappade jag distansen till kombinationen som kom direkt efter. Jag la en volt för att få ordning på allt och sedan hoppade hon fantastiskt resten av banan. Totalt blev det 10 fel för den lilla missen, så 0+10 som slutresultat.

Dagens roligaste var utan tvekan Moa och Whoopsis prestation i 1,40. Dubbelt felfria, en andraplats efter Linda Heed och färdigkvalade till Falsterbo och Breeders Trophy! Såå himla kul eftersom jag vet hur sjukt mycket jobb det ligger bakom den hästen. Snacka om att trägen vinner. Grattis Moa, det är du så himla värd!!!

whoopsii

 

Vildhästen som blivit en stjärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *