Lina trea i 7-Star!

Hästarna var helt fantastiska igår. Saidie hoppade 1,40 på morgonen med ett nedslag. Hon debuterade på höjden förra helgen och gör det redan så himla bra. Ska bli spännande att se hur hon utvecklas nu under sommaren!

Åkte hem med henne direkt efter klassen och fixade i ordning Lina för att åka tillbaka mot 7-star 140-finalen. Lina hoppade jättebra i finalen och efter en omhoppning mot 9 ekipage slutade vi på tredje plats bakom snabba John Hickey och Niklas Arvidsson. Jag tror jag skulle kunnat kapa min tid något men inte tillräckligt för att slå dessa två herrar, utan att ta för stora risker. Jag var därför väldigt nöjd med min tredjeplats – och framförallt med min underbara, fantastiska häst!

Lina har hoppat tre 7-star-tävlingar och hoppat felfritt i alla kval. I Sundbyholm fick vi ett skitpet i finalen och missade omhoppningen, men på Hammarö blev det felfritt och en sjundeplacering och igår på den avslutande tävlingen på Runsten kom vi alltså på tredje plats. To good to be true är min fina Lina!

Gårdagen slutade inte ens där. Direkt efter prisutdelningen åkte jag hem och skötte om hästarna för att sedan direkt därefter åka vidare till Kungsör och hämta hem vår nya valp! Världens bästa söndag blev det alltså…

runsten2

….Foto: Emelie Andersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *