Midsommarplaner!

Två dagar kvar till Midsommar och vi planerar en stor fest… Jag har en förmåga att alltid ha lite för mycket att tänka på. Och om jag vid tillfälle inte skulle ha det, löser jag det genom att ta på mig mer grejer. Som en midsommarfest för 25 personer till exempel. Haha.

Ska dock bli riktigt kul och vi hoppas att vädret är på våran sida då en seriös 5-kamp kommer att genomföras på dagen. Lagen sattes igår men jag fick (till min stora besvikelse) inte vara med och sätta dem! Ida och Niklas har ”lottat”, alltså lottat men sedan ändrat om lite för att få, enligt dem, jämna lag. Jag hoppas att jag bara hamnar med vinnarskallar – för jag vill ju vinna det där!! Kommer även att bli en midsommar med sill-lunch, brännboll och grillmiddag – och massa fest såklart!

Vi har förberett en del, jag, Moa, Ida, Niklas och Robin (våran granne som även spelar i Nickes hockey-lag), men det mesta kommer nog att fixas imorgon kväll. Nicke åker skyttetrafik Stockholm – Göteborg med sitt jobb för tillfället och jag har träningar ikväll. Ida fyller år (Grattis Sis!) och ska dessutom på sommarfest med sitt jobb. Om någonting ska bli gjort ikväll står alltså hoppet till Moa och Robin. Men Robin älskar fotbolls-VM och Moa bidrar gärna passivt med att låna ut sin avancerade verktygslåda men lämnar gärna över det praktiska till någon annan (dock var hon snäll och körde hem lilla hästbilen så vi kunde åka och låna fyra stycken bord, bra gjort!). Och sedan har Moa lovat mig världens bästa grej – hon ska mocka mina fem boxar på midsommarafton. Då kan jag fokusera på att sista-minuten-fixa-allt tillsammans men resterande tre. Topp!

ida

 Grattis på födelsedagen Ida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *