Bröllop och tävling!

Jag tror att jag däckade i sängen och i soffan kanske fem gånger igår kväll. Niklas fick väcka mig flera gånger. Haha. Helt slutkörd efter en vecka där jag först legat jättesjuk för att sedan gå från noll till 180 på ett dygn.

Jobbade min första arbetsdag i fredags, blev ridning och lite sommarstädning av stallet som sedan avslutades med kvällsfodring kl. 21. Var sedan uppe tidigt i lördags morse för att fixa hästarna och sedan stressa hem och svida om för bröllop i Bergshamra. Det var en kompis till Niklas från Bajen hockey som gifte sig och hela bröllopen hade tema grönt och vitt. När bruden gick längs altargången i kyrkan spelades ”Just idag är jag stark” i sann bajen-anda. Personligt och roligt tycker jag.

Trots iskallt väder blev bröllopet lyckat och avslutades sedan med en rolig fest! Vi var hemma igen runt 02.30 och igår morse fick jag sovmorgon till kl. 10! Hur skönt som helst. Dock fick jag lite bråttom (men det var det värt!) eftersom jag skulle åka med Saidie och Hijo till Vallentuna och hoppa en 1,30, som var sista klassen på deras årliga meeting Runhoppet.

Ingen var intresserad av att följa med så jag fick åka själv. Tur att hästarna är vana att samarbeta med mig och med varandra. Hijo var först ut och hoppade fantastisk! Snabbt hästbyte (hade dubbla uppsättningar utrustning och sadlat på båda hästarna före start, så det vara bara att lasta på Hijo och sedan ta ut Saidie och hoppa upp direkt) eftersom det bara var 14 hästar emellan mina… Även Prinsessan S var luftig, fin och felfri.

Jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle hinna gör några hästbyten i omhoppningen eftersom det bara var 6 av 30 ekipage som tagit sig vidare dit. Fick helt enkelt välja en häst och avstå med den andra. Eftersom Saidie hoppade sist av dem i grunden och redan var ute, föll valet på henne även fast Hijo är betydligt snabbare.  Hon hoppade i mål felfritt igen och med en lite långsam tid slutade vi på fjärde plats. Hijo fick sjätteplaceringen och jag kunde åka hem väldigt nöjd eftersom båda hästarna hoppade jättefint.

jo6hntaraFina brudparet John och Tara i Hammarbys färger!

saidievallentuna

 

 

Vackra S efter prisutdelning igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *