Hermione dräktig igen!

Nu tog sig Hermi på första försöket igen! Från att inte ta sig alls på fyra försök till att ha tagit sig tre år i rad på första försöket. De kan sin grej på Dammen Gård och Palmskogsveterinärerna. Stort tack till Lotta och Andreas som gör ett toppenjobb!

Denna gång är det en riktig eye-catcher som förhoppningsvis ska bli pappa till Hermiones nya föl. Vi har valt lovande, storhoppande och otroligt vackra – Armani Code! Han är efter Armitage som är Saidies pappa och en favorithingst hos mig.

Håll tummarna för att det går vägen nu!

Armani-Code-T

En riktig snygging! Efter ett brunt stoföl och ett hingstföl som troligtvis blir skimmel, vore en fux såklart lite roligt… Har ju älskat alla fuxar vi har haft – Jacksonville, Cedrino, Go West och Saidie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *