Falsterbo

Jag hade hoppats på ett sjunde år i rad i Falsterbo – men nu får jag tyvärr följa tävlingarna från läktarplats och framför TVn istället. Det känns förjävligt. Men vill det sig inte så vill det sig inte.

Saidie åkte på en skada med en otroligt dålig timing så att vi inte hann kvala och min fantastiska Lina blev petad ur laget trots att hon visade toppform på Runsten som var vår sista tävling inför Falsterbo. Sådana är reglerna och det visste jag om sedan innan, men jag måste ha rätt att få vara besviken. Och det är jag, minst sagt. Jag hade ju så himla himla himla gärna velat rida. Önskar laget lycka till och håller istället tummarna från läktarplats. Den största tummen sparar jag till Moa som ska rida Whoopsi i 7-årsklassen.

hijofbo

Hijo i Falsterbo 2009 <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *