Hemma

Hemma igen! Lite tråkigt att lämna Falsterbo så tidigt men jag har lite jobb som måste skötas nu i början av veckan och sedan åker jag till Öland på torsdag morgon med ett glatt gäng. Det blir skitkul!

Moa gjorde två jättefina rundor på Whoopsi. Den första med 4 fel och den andra med 8 fel. Lite småmissar där Moas ringa ålder och brist på rutin i stora sammanhang blev lite avgörande. Men en bra genomförd tävling och erfarenhet att lägga på rutinkontot. Jättekul att se att galna Whoopsi mognar mer för varje tävling och visar upp ett otroligt register. Grattis också till Årsta Runsten som tog bronsmedalj!

moawhoosi

Bilden är från i söndags, B-hindret i 3-kombinationens på 1,40 höjd. Så fin <3

En kommentar till Hemma

  1. Moa skriver:

    Finaste<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *