Öland

Äntligen på plats på Öland. Kunde dock haft en trevligare känsla i kroppen. Vi förlorade vår ena katt igår och det känns fruktansvärt som alltid när man mister ett djur. Usch. Ska försöka att inte tänka på det så mycket utan istället njuta av tiden jag får här… En och en halv vecka planerar jag att stanna innan det blir dags att åka hem och trimma hästarna till Sundbyholm summer games.

Jag hoppade Lina och Hijo igår, båda två kändes fantastiskt fina! Saidie hade skrapat upp sig lite på ena bakbenet (hon lyckas ju allt som oftast med att skada sig själv…) och fick stå över gårdagens hoppning. Hinner med ett hopp-pass till när jag kommer hem igen så förhoppningsvis ska hon hinna komma i form till Sundbyholm i alla fall.

Nu ska jag gå ner och känna på havsvattnet. Ett år sedan jag var här sist och jag har verkligen längtat!

januari 575

Bild på när en ganska ful jag själv tar en liten nap. Finaste Bezzie gjorde mig sällskap <3 RIP.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *