Slut efter en grym helg!

Lugnet efter stormen. Igår åkte alla hem förut jag, Niklas och Ida. Man kan säga att gårdagkvällen blev aningens avslagen efter 4 dagar av konstant håll-i-gång. Igår var vi bara tre däckade själar i soffan framför Beck. Trötta och glada efter grymt roliga dagar.

Idag har vi traskat av oss lite av det överskott i kalori-intag som blivit under helgen. Sedan blev det en hink på rangen (med blandat resultat) och lunch uppe på klubben. Nu har även Nickes vän från före detta Bajen Hockey kommit ner på besök, och snart kommer mamma och pappa hit med tre hundar. Alltså fullt hus igen emot kvällen.

Semestern rullar vidare.

ekerumamlla

 

…..Påväg till Lammet & Grisen i lördags. Det är en lite favorit här på Öland. Som ni ser har jag även klippt av mitt långa hår för att slippa se ut som en häxa. Om det blev bättre vet jag faktiskt inte, men jag tror det, var lite trött på det… 

ekerumgänget

Gänget innan finalmatch och utgång i Söndags! (Minus fina Mia som tog bilden..)

2 kommentarer till Slut efter en grym helg!

  1. Eva Pettersson skriver:

    Hej Malin! Är ni kvar på Öland? Slå en signal om ni vill komma och titta på Addisons släktingar. MVH Eva 070-7470901

    • Malin Fredriksson skriver:

      Hej Eva! Tyvärr åker jag hem imorgon bitti, men jättegärna nästa gång jag är nere 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *