Hem imorgon!

Imorse åkte även Ida och Niklas iväg. Ida skulle vidare till Malmö och Niklas ända upp till Värmland. Jag ska bege mig hem imorgon efter en och en halv vecka på ön. Hade gärna stannat längre om det inte vore för stallet och hästarna. De måste igång igen efter att bara gått i skritten medan jag varit bortrest. Och dessutom har vi kvällsfodringar lördag – tisdag.

Har såklart lite abstinens, men samtidigt tror jag att det är bra att komma ifrån lite grann eftersom en hästmänniskas värld lätt kan bli lite sluten. Man lever i en bubbla och omvärlden blir vissa gånger lite avskärmad. Jag älskar att tävla och jag älskar mina hästar men ibland vill jag andas annat än stall-luft och umgås med människor som inte bara pratar häst hela tiden (även om det är väldigt intressant många gånger). Nu har jag spelat golf, solat, druckit och ätit otroligt gott, umgåtts med fantastiska människor, spelat kort och skrattat halva nätterna. Och efter den här tiden är jag jättetaggad för att dra på shapsen och svettas på utebanan igen!

Saidie, Lina och Hijo ska starta på Sundbyholm nästa helg och Adde ska igång igen efter sommarlovet. Sera får sommarlov minst en månad till, kanske till och med två…

Målen för hösten är klara. Saidie ska hoppa fler 1,40-klasser och förhoppningsvis kvala till Breeders Trophy. Lina ska fortsätta sin utveckling i svår klass, Adde ska visas på Kvalitén och i semifinalen till 4-årschampionatet och Sera ska hoppas in och förberedas inför nästa år. Hijo ska förhoppningsvis tillbaka till svår klass, men vi får se hur det känns framöver – vi börjar på 1,30-1,40 😉

150sundsv

Kingelingen i en 1,50-klass 2012 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *