Back on track!

Bloggen är inte nerlagd. Jag har bara haft semester! Har bland annat tagit grönt kort i golf och fått igång hästarna igen efter deras lilla sommar-break. Lina, Hijo och Saidie hoppade på Sundbyholm förra veckan med lite blandade resultat.

Lina hoppade 1,35 med en snabb tid. Dock ett nedslag på sista hindret men placering ändå och vidare till Lilla GP som gick i söndags. Valde dock att inte starta den utan spara på henne tills denna vecka då hon hoppar imorgon och på fredag.

Saidie hoppade också 1,35-an. Väldigt fina språng – men stark och svårpåverkad. Fick bli en skolrunda med en halt och massa tidsfel. Det visade sig vara en bra plan eftersom hon sedan var fantastisk i 1,40 dagen därpå. Tyvärr rev vi första hindret men förutom det så var både ridbarhet och hoppning riktigt bra! Hon hoppade även längdvatten båda dagarna utan problem, första gången på tävling. Superduktig!

Hijo skulle egentligen ha hoppat 1,30 och 1,40 i lördags men pga värmen och ett väldigt tidigt startnummer i 1,30 valde jag att stryka den klassen och gå direkt in i 1,40 istället. Jag hade inte ridit 1,40 på honom på två år och satte för mycket tryck i honom tyvärr. Han blev liksom Saidie i första rundan alldeles för stark och vi drog på oss tre nedslag. Onödigt men nu vet jag det tills den här veckan.

Imorgon startar vi många hästar – Hijo, Lina, Saidie, Malte och Whoopsi. Full fart alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *