Tidsfels-tjejen

Back again. Sundbyholm igår och idag.

Igår: Saidie var så himla fin. Dubbelnolla och placerad i 1,30 och ett ynka sketet tidsfel efter 17 hundradelar för långsam tid i 1,40. Sååå jäkla surt eftersom jag då inte kunde räkna hennes felfria hoppning som Breeders-kval. F%¤htb)¤&ge”QrhRFTGe& (ungefär så känns det). Dock fick vi en placering som ett tröstpris.

Hijo hoppade samma klasser som S och var också dubbelt felfri i 1,30 och fick sedan två nedslag i 1,40 – känslan var betydligt bättre än förra veckan, men jag behöver fortfarande lite mer träning på honom för att kunna göra honom helt rättvisa.

Lina var som vanligt en stjärna. Gick direkt in i 1,40 och hoppade runt felfritt och ganska snabbt, det räckte till en 5:e-placering <3

Idag: Hijo fick stanna hemma idag och Saidie fick en ny chans i 1,40. Tyvärr en bom ner och ett tidsfel igen (min nya grej det där verkar det som…). Nöjd med henne ändå, vilken utveckling hon har gjort, fina fuxan!

Lina fick hoppa högt idag. Sin andra 1,50 i livet och hon löste uppgiften med bravur. Ett nedslag på hinder nummer 2 och därefter felfri resten av banan som innehöll 14 språng. Vi drog på oss ett tidsfel så det blev 5 fel som slutresultat. Jag är verkligen jättenöjd med hennes prestation! Och ni som tror att hon är för begränsad för att hoppa 1,45 – kan tänka om nu.

Avslutade kvällen med att byta alla vattentunnor i hagarna. Imorgon får jag verkligen ta och rensa skiten ur naglarna – då blir det nämligen bröllop för en fin vän till mig! Superkul 😀

softis150Fantastiska Softline idag <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *