En semester till ända…

Första arbetsdagen för mig idag. Känns sådär efter en semester som började med hästledighet för att sedan sluta med att hästarna visade jättefin form i Sundbyholm. En semester i perfektion med det bästa av två världar liksom (bloggskryt..?).

Sista helgen har jag i alla fall hunnit med mycket! Tävling hela fredagen. bröllop i lördags och igår började jag dagen i stallet, fortsatte med 9 hål på Fors golfbana (min första riktiga runda, slutade på 19 poäng och kände att det var en bra start på golfkarriären, hehe). Satte sedan punkt för semestern med en middag för oss tappra golfare. Hemmagjorda hamburgare hos oss för mig, Niklas, Ida, Moa, Robin, Ylva och Nille. Ett perfekt avslut måste jag säga.

Nu lämnar jag semestern bakom och ser framåt, i helgen väntar kvalitén för Adde och Bionzo. De har hoppat väldigt bra efter sommarvilan men ridbarheten är fortfarande sådär. Adde blir för stark och het medan Bionzo har svårt att bära sig och vill gärna ha mulen i marken. Men hoppningen är bra hos dem båda så det ska ändå bli lite intressant att se vad domarna kommer att tycka om dem. Jag är dock orolig över att mäta Adde. Han har växt mycket och känns just nu gigantisk. Vi får se vad det blir men över 170 är han alla gånger…

mickan

Ursnygga bruden Mikaela i lördags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *