Hur sjutton ska detta gå?

Igår var jag och Moa hos Helena och genrepade inför Kvalitén på söndag. Adde var  GALEN! Om det går på Kvalitén som det gick på träningen igår så kommer jag att skämma ut mig på riktigt!! Han var helt vild och jag fick knappt stopp på honom emellanåt… Synd att han inte riktigt är i form då både gångarter och språngkurva egentligen förtjänar höga poäng. Temperamentet får jag vara glad om vi fixar en 5a på. Haha.

Tänkte innan jag satte igång honom efter sommarvilan att han skulle bli superkul att visa eftersom han i mina ögon är en väldigt snygg och kapabel häst som dessutom rör sig bra. Men nu har jag mega-ångest över hur det ska gå… Kommer jag ens sitta kvar? Hmmm inga överdrivet höga förhoppningar även om jag tror mycket på Adde så är han absolut inte där han ska vara just nu. Dålig timing, men  bara att göra det bästa jag kan på söndag – och hoppas på det bästa även om jag är mycket tveksam för tillfället.

blandat1314 265

…..Mitt galnaste djur.

2 kommentarer till Hur sjutton ska detta gå?

  1. Eva Pettersson skriver:

    Hejja Malin och Adde! Det går nog bra, han gillar ju att visa upp sig och du känner ju honom så väl. Letade efter dig i startfältet på söndag men du var anmäld till lördag på Strömsholm såg jag, eller har ni bytt dag?

  2. Malin skriver:

    Det var så få anmälningar i år så att de flyttade alla starter till söndag. Vi ska göra vårt bästa och hoppas att han inte showar för mycket 😉 Håll tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *