Är det kört nu?

Jag blir satans trött på mig själv… Missade att anmäla till Åby nu. Saidie behöver ju hoppa 1,40 för att kvala till Breeders, men nu var det kört på Åby i alla fall. Bäst för mig att jag kvalar i Tierp (hallå kråkhoppet VARFÖR har ni bara en 1,40 på hela helgen??!). Suck suck suck… Jag brukar inte få dåliga nerver när det handlar om att kvala unghästar men nu blir jag lite stressad.

Jag vill så himla gärna rida henne på Breeders Trophy eftersom jag har haft en sådan satans otur med henne hela unghäst-tiden. Ni vet säkert. Gått omkull och fått henne över mig på framhopningen till F-bo-final och fick sitta i ambulansen istället för att rida, ett nedslag ifrån F-bo-final ifjol, i år drog hon på sig en skada och jag hann inte kvala. Breeders har gett samma otur, ett nedslag från final som 5-åring, final som 6-åring men med ett nedslag med oss in i finalen eftersom ekipaget efter stod i andra kvalets 3-kombination och jag var tvungen att lägga en ofrivillig volt. Dessutom blev vi uttagna som reserver till unghäst-VM – och förblev reserver.

Jag tror ju att Saidie är min bästa häst hittills. Och att aldrig få till det – att aldrig få visa upp hennes kvalitéer på riktigt – stör mig något fruktansvärt. Nu tror jag inte att hennes resa är slut efter unghäst-åren, utan att hon kan bli en seniorhäst, men ändå…

S har gjort 7 stycken 1,40. Debuten med 8 fel, därefter fem rundor med 4 fel och en felfri men med ett tidsfel. Vet inte hur nära man ska behöva vara innan det släpper. Jag har ju två chanser på mig (Tierp och Sundbyholm), så egentligen borde jag inte bittra till nu, utan ta vara på dem istället. Får försöka med det…

saidiehoppe

Saidie på Runsten, insprång till en tvåkombination 1,40 <3

2 kommentarer till Är det kört nu?

  1. Emmie skriver:

    Var ju inte så många reserver till Åby så du borde komma med, lite annat när det är typ 80 reserver eller så, eller hoppas det iaf, håller tummarna =)

  2. Malin skriver:

    Västervik har 3st 140 i helgen. Men lite längre och kanske lite sent att byta tävling nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *