Lina 3:a i Tierps Grand Prix!

Jag hade en dålig tävlingsdag i lördags. Både Saidie och Hijo kändes matta och fick 4 respektive 8 fel i 1,35. Ett resultat som jag inte var nöjd med. Lina var fantastisk i kvällens 1,45 men på sista hindret missade hon rejält (vilket hon aldrig brukar göra annars!) och tänkte ta av ett galoppsprång för tidigt på en trippelbarr som var ett insprång i en kombination. Jag var helt inne på att ta ett till – och när hon lyft och insåg att det var fel beslut, satte hon ner hovarna igen och gled in i hindret. Stackars Linis! Jag valde då att utgå och hoppa ett enkelhinder.

Igår fick jag ordning på djuren igen. Hijo började morgonen med att hoppa felfritt i 1,30, dock med ett tidsfel men som ändå räckte till placering. Saidie hoppade sedan sin 1,40 med 12 hinder, 14 språng och felfri tills näst sista hindret i omhoppningen. När vänder min otur?!!! Klassen var ganska stor och många drog på sig mycket fel – min 0+4-runda räckte till en fjärdeplats.

Sist ut för helgen var Lina som hoppade Tierps Grand Prix, en 1,45 WR. Och min underbara häst hoppade över alla 15 språng i grundomgången felfritt! Även Amanda Gullström var felfri med Valence och Leif Hall gick vidare till winning round med 4 fel. Jag gick ut sist i omhoppningen och hade sett både Amanda och Leif styra runt felfritt. Målet var att slå Amandas tid men efter ett nedslag på andra omhoppnings-hindret tänkte jag att det var kört och utgick för att spara på Lina som hoppat helt fantastiskt hela helgen. Det jag inte tänkte på var att jag hade haft chans att komma tvåa eftersom Leif hade rivit i grunden… Smart Malin! Blev en tredjeplats för oss i Grand Prix, vilken jag trots allt var mycket nöjd med.

linisärbäst

 Bästa Softline <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *