Adde i final!

Addis har inte bara kvalat till semifinalen – han har dessutom tagit sig till finalen här på Champion of the youngsters. Duktig häst!! Hoppningen har känts riktigt bra ridbarheten har varit helt okej faktiskt.

Bionzo har också skött sig bra (även om han blir lite misstänksam och Moa får driva lite extra ibland). Tyvärr var han inte riktigt med på noterna på gårdagens första hinder. Det blev ett stopp innan han kunde börja om och hoppa runt banan felfritt. Idag klarade han även hinder nummer 1 och hoppade felfritt från start till mål. Kul att det går framåt!

Saidie och Malte har inte börjat tävla än, utan gör sina första starter ikväll. Hoppas på att de sköter sig lika bra som 4-åringarna.

youngsters

 Vackra Addison med snygg youngsters-rosett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *